Hva kan jeg hjelpe deg meg?

 Livscoaching 

Her går vi igjennom dine utfordringer. Det kan være alt fra fysiske plager til fastlåste tankemønster og følelser. Her ser vi på dine mønstre i livet og ser om det bør gjøres en endring i hvordan du lever eller om man bør gå videre til en type behandling. Jeg går inn i ditt energifelt og foretar en reading som et verktøy for å finne kjernen av utfordringen. Her legger vi også en plan videre. Veien videre her kan være videre coaching, healing eller regresjonsterapi. En coaching er 60 minutter og koster 750,-

Regresjonsterapi

Dette er en behandlingsform hvor jeg bruker hypnose til å roe ned ditt bevisste sinn for så å dykke ned i blokkeringer i kroppen, en tanke eller en følelse. Vi jobber derfra å forløse disse blokkeringene og dette kan både være i nåværende livet, tidligere liv eller at vi jobber med ditt indre barn. En virkelig spennende behandlingsform som gir oss anledning til å få dyp innsikt i deg selv. En behandling tar ca 1,5 time og koster 1500,-


 

Kortere reading online

Ønsker du å ha en kortere samtale eller reading tilbyr jeg en 30 minutters sekvens via zoom. Her kan du og jeg bli bedre kjent og du kan få viktige innsikter for videre jobbing med deg selv. Det beste av alt er at vi kan gjøre det på hver vår kant av landet. Ta kontakt så finner vi en tid som passer. Dette tilbudet koster 444,-.

Guidede reiser og meditasjoner

Healing i engleverdenen

I denne reisen blir du ført til engleverdenen for healing. 299,- for lydfil tilsendt på mail.


Møt ditt kraftdyr

I denne reisen får du mulighet til å møte ditt kraftdyr. Kraftdyrene kommer opprinnelig fra sjamanistisk tradisjon er et kraftfullt verktøy for egen helse og utvikling. 199,- for lydfil tilsendt på mail.

Energiforløsning

Trenger du et ekstra push for å gi slipp på energi som har blitt sittende fast? Eller trenger du hjelp til å rense energien din for det som ikke er ditt? 299,- for lydfil tilsendt på mail.

Regresjon

Ønsker du å teste ut en regresjon eller jobbe videre på egenhånd. Her er en «lett» regresjon du kan bruke til å utforske. 399,- for lydfil tilsendt på mail. 

Gaven

Motta en unik gave fra universet som du trenger videre på din sjelereise. Dette er en meditasjon som leder deg til en guide. Denne guiden vil gi deg en unik gave som kan hjelpe deg videre i din utvikling. 199,- for lydfil tilsendt på mail.

Trommereise

Sett en intensjon og reis til lyden av min tromme! 299,- for lydfil tilsendt på mail.

Lag din egen hjemmeside gratis!